NyLogga.png

I Göteborg

Kommunikationsbyrå

Reklambyrå, webbyrå, adwordsbyrå, sociala medier-byrå och håll-i-hatten-byrå. Kärt barn har många namn. Vad ni än väljer att kalla oss så kan vi hjälpa er med precis det ni behöver: att nå ut på rätt sätt. På ert sätt. Alltid med hållbar kommunikation och tydliga resultat. Hör gärna av er, så berättar vi mer.

Strategi

Strukturerad, effektiv och mätbar kommunikation skapas med rätt strategi. Vi har tillsammans över 50 års erfarenhet av att skapa kommunikation som ger resultat.

Analys

Vi strävar alltid efter att ständigt kunna bli lite bättre för varje kampanj. Därför lägger vi stor vikt vid analysen och uppföljningen på våra aktiviteter.

Kommunikation

Vi ser oss som en kanaloberoende byrå. Vi skapar den kommunikation som ditt företag behöver, i de kanaler som ger bäst resultat.

Identitet

Förmedla rätt värden från början med en tydlig grafisk profil och identitet. Du får aldrig två stycken "första intryck".

Henrik_Succé.jpg

Henrik Johansson, VD

Henrik har över 15 års erfarenhet av kommunikationsbranschen och har drivit Succé i 10 år.  Tillsammans med sina kollegor har han skapat långsiktiga kommunikationsstrategier och formulerat identiteter för medelstora bolag i och runtomkring Göteborg.

Läs mer om deras arbete och vilka kunder de arbetar med på www.succe.com.

KONTAKT

henrik@succe.com

Kyrkogatan 17, GÖTEBORG