HITTA GIGARE

Frihet, flexibilitet och kvalitet för konsulten och företagen!

HittaGIGare.se grundades 2018 för att bidra till den rådande GIG-ekonomin; erbjuda ett sammanhang till andra GIGare och förenkla för kunderna. Hittagigare.se hjälper företag i alla storlekar att svara upp till de förändringar som sker och att hålla sig fortsatt konkurrenskraftig. Våra GIGare består av experter som är redo att utveckla era strategier, leda er in i förändringar och ta er längst fram i ledet!

Som kund erbjuds du ett urval av kompetenta GIGare inom bland annat HR/Rekrytering, Management, Försäljning, Organisation och tunga IT projekt- och förändringsledare. Vårt mål är att alla ska kunna tillgodose sina behov på ett enkelt och smart sätt, utan bindningar och krav. Vi vill bidra till en ökad frihet på arbetsmarknaden och förenkla processen kring konsultuppdrag. På det här sättet tror vi att företag har en bättre förutsättning att följa den ökade takten kring utveckling av såväl människor som organisation.


Du kan enkelt skicka en förfrågan och beskriva ditt behov, så återkommer vi med relevanta förslag på konsulter. När du har granskat förslagen, väljer du vem du vill anlita för uppdraget. Du betalar endast konsulten du anlitar. Vill du hellre leta själv, är du välkommen att kika in på vår sida "GIGare", där medlemmar valt att vara helt synliga för dig som kund. Det är fritt fram att kontakta en eller flera av våra gigare som matchar ditt uppdrag.

Gabriella_Mjölnevik_Grundare

Hitta GIGare är en marknadsplats för fria och oberoende konsulter.

Den är byggd för GIGare, av GIGare.

 

Med den vill jag förenkla processen kring kompetensförsörjning, kapa led och bygga broar, samtidigt som jag ger de konsulter, som vill vara fria och oberoende, ett sammanhang.

 

Jag tror att GIG-ekonomin kan bidra till en mer hållbar livsstil - för de som väljer att arbeta som GIGare. 

Gabriella Mjölnevik, Grundare & GIGare

©2020 by Hitta GIGare.