"Vår vision är att modernisera kompetensutvecklingen för skandinaviska ledare och ta den till en helt ny nivå. Detta genom ett framåtlutat nätverkande och erfarenhetsutbyte."

- Carl-Johan Marköö, VD

Leaders Alliance
tla-logo_0.png

Leaders Alliance är ett oberoende exklusivt chefsnätverk för Skandinaviens ledare där erfarenhetsutbyte, nya perspektiv och disruptiv innovation står i centrum. Leaders Alliance utvecklar handlingskraftiga ledare som löser framtidens utmaningar.


Grundarna av Leaders Alliance har tillsammans 20 års erfarenhet i den här världen och både byggt upp samt suttit med i styrelser för liknande kompetensnätverk tidigare. Leaders Alliance skapades just till följd av att grundarna insåg att det gick att göra det här bättre, modernare och mer värdegivande än vad man i många år har sett på marknaden. 

Leaders Alliance ger ledare en plattform och ett sammanhang att växa i och utbyta erfarenheter för att skapa bättre resultat och ökad kompetenshöjd i sitt ledarskap. 

Ständigt ställs ledare inför nya utmaningar som inte alltid kan eller bör lösas med konventionella metoder och ett misslyckande riskerar att bland annat kosta företaget pengar och skada det personliga varumärket för att inte tala om tidsförlusten för organisationen. 

Vi är dedikerade att ge maximalt värde genom ett aktivt erfarenhetsutbyte i mindre och förtroliga grupper. Medlemmarnas utmaningar löses med hjälp av gruppens samlade erfarenheter, kombinerat med modeller och verktyg för effektivare kommunikation, disruptiv innovation (dvs hitta framtidens lösningar) och att leda i förändring.

cj-markoo.jpg

Våra grupper

Leaders Alliance växer ständigt och vi har idag ca 18 olika chefsgrupper och ca 75% av Sveriges 100 största bolag representerade i chefsnätverket. Om du är intresserad av att bli en del av Leaders Alliance chefsnätverk, klicka på den grupp du är intresserad av och fyll i ansökan så återkommer vi till dig inom kort. Du finner alla grupper HÄR.

Kontaktuppgifter

Västmannagatan 3, STOCKHOLM