ANLITA EN GIGARE

Frihet, flexibilitet och kvalitet för konsulten och företagen!

Dina uppgifter skickades!

HittaGIGare.jpg

Vi hjälper företag i alla storlekar att svara upp till de förändringar som sker och att hålla sig fortsatt konkurrenskraftig. Våra GIGare består av experter som är redo att utveckla era strategier, leda er in i förändringar och ta er längst fram i ledet! 

 

Som kund erbjuds du ett urval av kompetenta giggare inom bland annat HR/Rekrytering, Management, Försäljning, Marknadsföring, Organisationsutvecklare, Hållbarhetskonsulter och tunga IT projekt- och förändringsledare. Vårt mål är att alla ska kunna tillgodose sina behov på ett enkelt och smart sätt, utan bindningar och krav. Vi vill bidra till en ökad frihet på arbetsmarknaden och förenkla processen kring konsultuppdrag. På det här sättet tror vi att företag har en bättre förutsättning att följa den ökade takten kring utveckling av såväl människor som organisation.


Du kan enkelt skicka en förfrågan och beskriva ditt behov så utförligt som möjligt, så återkommer vi med relevanta förslag på konsulter. När du har granskat förslagen, väljer du vem du vill anlita för uppdraget. Du betalar endast konsulten du anlitar. Vill du hellre leta själv, är du välkommen att kika in på vår sida "GIGare", där medlemmar valt att vara helt synliga för dig som kund. Det är fritt fram att kontakta en eller flera av våra giggare som matchar ditt uppdrag.

Hitta GIGare - För GIGare, av GIGare