Harmonicentrum

Harmonicentrum är en modern och personlig redovisningsbyrå som erbjuder trygga och kostnadseffektiva tjänster inom ekonomi, lön och administration till företag, föreningar och stiftelser. Tillsammans har vi över 25 års erfarenhet och arbetar alltid i team, på så sätt kan vi alltid garantera en hög servicenivå. 

Läs mer om våra erbjudanden nedan.

LoggaWix.png
När ni vill vara i harmoni med er ekonomi.

Redovisningstjänster

Löpande bokföring, Leverantörsreskontra, Faktura- och Kundreskontra, Momsredovisning, Skattedeklaration, Periodbokslut, Cash flow och Likviditetsprognoser.

Årsbokslut och Årsredovisning

Årsbokslut, Årsredovisning, Koncernredovisning, Inkomstdeklaration och Preliminär deklaration.

Lönetjänster

Löpande löneadministration, Semesterårsskifte och Årsskiftesrutiner, Bankutbetalningar, Deklarationsombud och Pensionsrapportering.

Rådgivning och Företagsärenden

Rådgivning, Coachning och Ekonomistyrning. Företagsärenden såsom minska/öka Aktiekapital eller Bolagsändringar.

UV8B1425 (002).jpg

Helena Kellheim, VD och grundare

"Jag har över 20 års erfarenhet från redovisning och valde 2006 att starta min egna firma för att fortsätta mitt arbete med att hjälpa människor med deras företagsekonomi. Under åren har jag fungerat som en rådgivare och mina kunders förlängda arm ut mot myndigheter, kunder och leverantörer. 

Tillsammans med mina kollegor hjälper vi våra kunder att komma i harmoni med sin ekonomi, så att dem med rätt verktyg kan styra sina företag mot sina respektive mål.

Önskar du hjälp eller rådgivning är du välkommen att kontakta oss HÄR."

Läs mer om deras arbete och vilka kunder de arbetar med på www.harmonicentrum.se.

Erbjudande!

Vi erbjuder en kostnadsfri rådgivning om 15 minuter via telefon, video eller på plats hos oss.

Erbjudandet gäller alla, oavsett om du är GIGare eller Partner till Hitta GIGare. Uppge "HittaGIGare" vid bokning och vad ärendet gäller, så vi kan ge dig så mycket som möjligt under de här minuterna. 

LoggaWix.png

KONTAKT

info@harmoicentrum.se

Bergtorpsvägen 43A, 183 64 TÄBY