CORONET BUSINESS LOUNGE

Nina Orback äger och driver kontorshotellet Coronet Business Lounge vid Chalmers i Göteborg och erbjuder idag omkring 40 företag kontorsrum, konferens och posthotell. Hon vill erbjuda en social och familjär plats, där man kan man välja att socialisera med andra eller sitta ostört i sitt rum och arbeta. Nina tycker det är viktigt med samhörighet och styr kontinuerligt upp allt från yoga-frukost och lunch-seminarium till after work's och aktiviteter.

CBL.png
Nina Orback_redigerad.jpg
KONTORSHOTELL I CENTRALA GÖTEBORG
Lounge_redigerad.jpg

Coronet Business Lounge är ett kontorshotell som ligger vid Chalmers tekniska högskola. De månar om alla sina hyresgäster och lägger stor vikt vid din trivsel, att du ska känna dig som hemma och att ditt företag ska kunna ge ett representativt intryck. 

Som hyresgäst hos Coronet business lounge har du möjlighet att hyra ett rum på 5-10 kvm, Det ingår två konferensrum som du enkelt bokar själv via internet. Lilla konferensen rymmer 4-6 personer och stora konferensen får upp till 14 personer plats. I hyran ingår snabbt och säkert internet, nätverksskrivare och fri tillgång till kaffe, te eller bubbelvatten. Husets hjärta finner du i entrén i form av bemannad reception. Här får du personlig hjälp och service med allt från post- och pakethantering till att arrangera små möten eller stora konferenser. Vi har även restaurang och mötesrum för 150 personer.

Du har tillgång till lokalerna alla dagar dygnet runt.

Kontakt

Sven Hultins Gata 9c, GÖTEBORG